Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αδιανόητο τι κάνει ο Φριντέτ στην προπόνηση - Ψήνεται "μπαμ" Δημήτρη!
| 2019-09-17 14:50:00

"Άφωνοι" στον ΠΑΟ - Αδιανόητο τι κάνει ο Φριντέτ στις προπονήσεις - Ψήνεται νέο "μπαμ" Δημήτρη!

του Pick n' Scroll
"Άφωνοι" στον ΠΑΟ - Αδιανόητο τι κάνει ο Φριντέτ στις προπονήσεις - Ψήνεται νέο "μπαμ" Δημήτρη!

"Όργια" από τον Αμερικανό, "φτιαγμένοι" οι οπαδοί, σκάει μεταγραφή.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πήρε μία πρώτη γεύση από την ομάδα του, που θα προσπαθήσει να κάνει φέτος τη υπέρβαση στην Ευρωλίγκα.

Είδε δύο διαφορετικά παιχνίδια στο τουρνουά του Προμηθέα. Είδε έναν αέρινο και πολύ παραγωγικό Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν και έναν Παναθηναϊκό, περίπου το αντίθετο, στον αγώνα με τον Προμηθέα. Είδε, δηλαδή, πώς θα είναι η ομάδα του τις εύκολες και τις δύσκολες βραδιές στην κορυφαία διοργάνωση.

Αυτός που έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο είναι ο Τζίμερ Φριντέτ. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ δείχνει με το καλημέρα το αστείρευτό του ταλέντο στην επίθεση. Ειδικά στο παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν έκανε απίστευτη εμφάνιση, σημειώνοντας 31 πόντους και κάνοντας τον κόσμο της ομάδας να ονειρεύεται τρομερά πράγματα για την Ευρωλίγκα που έρχεται.

Αυτοί που δεν εξεπλάγησαν με όσα είδαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι άνθρωποι του "τριφυλλιού". Πρώτον ξέρουν τι παίκτη πήραν. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Αμερικανός στις προπονήσεις κάνει πιο τρομερά πράγματα από αυτά που είδε όλος ο κόσμος στο παιχνίδι με την Ούνιξ. Στις προπονήσεις σουτάρει και βάζει τρίποντα από τα 9 μέτρα, κάνει απίστευτες φάσεις και γενικά βγάζει μία ποιότητα που είχαν χρόνια να δουν οι "πράσινοι".

Αν πει κάποιος, άλλο προπόνηση και άλλο επίσημο παιχνίδι, δεν θα του πούμε ότι έχει εντελώς άδικο. Αλλά μιλάμε για προπονήσεις του Παναθηναϊκού, που είναι σαν αγώνας Ευρωλίγκας με την τόσο μεγάλη ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ.

Πιο καλά συμπεράσματα, πάντως, θα βγουν στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που έρχεται. Εκεί που θα πάει πολύς κόσμος, πάνω από όλα για την αγάπη του στην ομάδα μπάσκετ, αλλά παράλληλα και επειδή δίνει ακόμη περισσότερο βάρος στο άθλημα με την πορτοκαλί, αφού στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα πράγματα είναι τραγικά. 

Πάντως, ο Παναθηναϊκός το πιο πιθανό είναι να μη μείνει έτσι, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να κάνει μία ακόμη μεταγραφή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Τζέιμς: "Αυτή θα είναι η 8άδα στην Ευρωλίγκα" - Αποθέωσε Φριντέτ, "ακύρωσε" Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags